0 0
Švediškos bandelės su avižiniais dribsniais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
130g Avižinių Dribsnių
2 šaukšteliai Druskos
1 šaukštas Medaus
15g Sviesto
600ml Vandens
50g Mielių
sauja Razinų
650g Miltų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Švediškos bandelės su avižiniais dribsniais

Savybės:
  • Su Miltais
  • Su Vaisiais/Uogomis
  • Vegetariškas
  • 50min
  • Porcijos 8
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Pasigaminkite švediškų bandelių su avižiniais miltais – tekakor. Avižiniai dribsniai duonos gaminiams suteikia purumo ir sotumo. Į maišymo indą suberkite avižinius dribsnius, druską, medų ir sviestą.
  2. Viską užpilkite verdančiu vandeniu ir gerai išmaišykite. Palaukite, kol tešla atauš iki 37 C temperatūros, sudėkite mieles, razinas ir miltus.
  3. Viską gerai išmaišykite.
  4. Palikite tešlą šiltoje vietoje, kol pakils: tešla turėtų padidėti 2-3 kartus.
  5. Tešlą padalinkite į 12 gabalėlių. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į 5 mm storio paplotėlį. Tešlą galite subadyti šakute. Bandeles dėkit ant kepimo popieriaus arba išteptos riebalais kepimo skardos ir palikite 30 min, kad pakiltų. Kepkite 250 C temperatūroje ant viduriniosios orkaitės lentynėlės.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Kiaulienos išpjova su džiovintomis slyvomis ir bulvėmis
ankstesnis
Kiaulienos išpjova su džiovintomis slyvomis ir bulvėmis
Kuskusas su džiovintais vaisiais
sekantis
Kuskusas su džiovintais vaisiais
Kiaulienos išpjova su džiovintomis slyvomis ir bulvėmis
ankstesnis
Kiaulienos išpjova su džiovintomis slyvomis ir bulvėmis
Kuskusas su džiovintais vaisiais
sekantis
Kuskusas su džiovintais vaisiais

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here