Jums reikės:
-
500g Kiaulienos Išpjova
-
100g Džiovintų Slyvų
-
1 Svogūno
-
4 Bulvių
-
50ml Alyvuogių Aliejus
-
žiupsnelis Rozmarinų
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Kiaulienos išpjovą įpjaukite – padarykite savotišką kišenę.
- Mėsą gerai įtrinkite prieskoniais, o į kišenę pridėkite prieš tai vandenyne pamirkytų džiovintų slyvų. Kišenę užtvirtinkite mediniais smeigtukais.
- Nuluptą svogūną ir bulves supjaustykite į nedideles dalis.
- Paruoštą kiaulienos nugarinę kepkite folija išklotoje kepimo skardoje, aplinkui pridėliokite daržovių. Pagardinkite rozmarinu, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
- Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.