0 0
Piemenų pyragas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

220g Morkos (-ų)
1 Svogūnai (-as/-ų)
450g Bulvė (-ės/-ių)
450g Avienos
2 šaukštai Aliejaus
1 šaukštelis Miltų
300ml Mėsos Sultinio
1 šaukštas Pomidorų Padažo
2 šaukštai Vusterio Padažo
25g Sviesto
150g Grietinėlės
0.5 šaukštelio Prieskoninių Žolelių
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Piemenų pyragas

Savybės:
  • Su Aviena
  • Su Bulvėmis
  • Su Daržovėmis
  • Su Mėsa
  • Su Miltais
  • Su Morkomis
  • Su Svogūnais
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Svogūną ir morkas nuskuskite, smulkiai supjaustykite. Suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, kepkite, kol suminkštės svogūnai.
  2. Suberkite į keptuvę su daržovėmis susmulkintą avieną, išmaišykite, kepkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol paskrus mėsa.
  3. Maišydami medine mentele įberkite į keptuvę miltų. Pakepkite dar 5 min.
  4. Supilkite sultinį, įdėkite pomidorų pastos, padažo, suberkite žoleles, įberkite druskos, pipirų. Kai užvirs, sumažinkite liepsną ir patroškinkite 10 min.
  5. Sudėkite mėsą su daržovėmis į didelę kepimo formą, kurioje ir patieksite pyragą. Palikite atvėsti.
  6. Bulves išvirkite, paskui sutrinkite kartu su grietinėle ir sviestu. Įberkite druskos, pipirų.
  7. Uždėkite bulvių košę ant mėsos, paviršių išlyginkite. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje 20 – 30 min.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
ankstesnis
Greitai Paruošiama Pica
Garuose virti virtiniai su braškėmis
sekantis
Garuose virti virtiniai su braškėmis
ankstesnis
Greitai Paruošiama Pica
Garuose virti virtiniai su braškėmis
sekantis
Garuose virti virtiniai su braškėmis

Parašyti Savo Komentarą