0 0
Garuose virti virtiniai su braškėmis

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

600g Miltų
1 Kiaušinis (-iai/-ių)
1 šaukštelis Kepimo Sodos
300ml Kefyro
žiupnelis Druskos
500g Braškė (-ės/-ių)
100g Cukraus

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Garuose virti virtiniai su braškėmis

Savybės:
  • Su Braškėmis
  • Su Miltais
  • Su Vaisiais/Uogomis
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Į lėkštę persijokite miltus su soda ir druska. Centre padarykite įdubimą, įmuškite ten kiaušinį, pamažu pildami kefyrą užmaišykite tešlą.
  2. Pasidėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo. Minkykite, kol tešlą nustos lipti prie rankų. Tada iškočiokite 0,7 cm storio lakštą. Stikline išpjaukite apskritimus.
  3. Ant kiekvieno apskritimo uždėkite uogų, apibarstykite cukrumi ir užsukite virtinius. Virkite garuose 7 – 8 min.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
ankstesnis
Piemenų pyragas
Blue Lagoon Kokteilis
sekantis
Blue Lagoon Kokteilis
ankstesnis
Piemenų pyragas
Blue Lagoon Kokteilis
sekantis
Blue Lagoon Kokteilis

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here