Sumaišykite braškes su 2 šaukštais cukraus. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 1 valandai arba iki 3 valandų. Dubenyje sumaišykite miltus, 1 šaukštą cukraus, kepimo miltelių ir sodos. Peiliu įkapokite...
Į miltus įberkite žiupsnelį druskos ir sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą. Išmaišykite ir trinkite tarp rankų, kol gausite vientisą masę – neturi likti sviesto gabalėlių. Viduryje mišinio padarykite duobutę, į kurią...
Išspauskite morkų ir pomidorų sultis ir sumaišykite proporcija 2:1. Pagardinkite pora šaukštų aviečių sulčių (jos suteiks aromato) bei druska ir žalumynais.
Bruknes perrinkite, nuplaukite, kelias minutes panardinkite į verdantį vandenį. Suberkite į puodą ir sukrėskite obuolių tyrę, cukrų bei prieskonius. Virkite 25 minutes, pastoviai pamaišant, kad neprisviltų. Kol karšta sukrėskite į...
Bulves nuskuskite, išvirkite sūdytame vandenyje, likus minutei sudėkite špinatus. Išskaidykite brokolius, sudėkite žiedynus į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 – 7 min. virkite. Nukoškite bulves ir brokolius ir sutrinkite į...
Bananus sutriname iki košelės. Migdolus susmulkiname. Sumaišome visus produktus, kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, pilame tešlą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, kepame apie 50-60 min, priklausomai nuo orkaitės. Skanaus! Recepto autorius:...
Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos. Batoną be plutelės pamerkite į vandenį ir tuomet nuspauskite. Į faršą sudėkite svogūnus, išmirkytą batoną, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos,...
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Nuplaukite ir nusausinkite vištą. Nutarkuokite citrinos žievelę. Citriną perpjaukite į keturias dalis, atsidėkite. Rankiniu mikseriu išplakite sviestą, citrinos žievelę, spaustą česnaką ir rozmarinus. Padarykite įpjovą...
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika