Jums reikės:
-
8 Obuolių
-
1 pakelis Šaldytos Sluoksniuotos Tešlos
-
2/3 stiklinės Cukraus
-
1/3 stiklinės Miltų
-
1 šaukštas Cinamono (malto)
-
žiupsnelis Džiovintų Gvazdikėlių
Paruošimo būdas
- Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių.
- Mažame inde sumaišykite cukrų, miltus, cinamoną ir maltus gvazdikėlius.
- Į kepimo formos dugną dėkite vieną sluoksnį tešlos, pusę obuolių masės, pusę cukraus ir miltų mišinio, likusius obuolius ir likusį cukraus mišinį.
- Uždenkite kitu tešlos sluoksniu. Šakute užspauskite kraštelius, pabadykite viršų. Kepkite orkaitėje 45 minutes.