0 0
Moliūgų virtinukai su grybų padažu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Moliūgų virtinukai su grybų padažu

Savybės:
  • Su Bulvėmis
  • Su Daržovėmis
  • Su Grybais
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Su Svogūnais
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • 60min
  • Porcijos 10
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Bulves nuskusti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Nupilti vandenį. Nulupti moliūgą, pašalinti sėklas, smulkiai supjaustyti, suvynioti į foliją ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
  2. Bulves ir moliūgą susmulkinti maisto smulkintuvu, kol gausis piurė. Suberti prasijotus miltus, supilti trynius, prieskonius ir apelsino žievelę. Išminkyti. Jei tešla išėjo per skysta, įberti dar šiek tiek miltų.
  3. Sudėti tešlą į miltais pabarstytą paviršių ir iškočioti kelias plonas dešreles. Kiekvieną dešrelę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Apvolioti juos miltuose, „pažymėti“ šakute. Sudėti ant pabarstyto miltais padėklo ir padėti į šaldytuvą.
  4. Paruošti padažą. Grybus nuplauti ir supjaustyti gabalėliais. Svogūną nuvalyti, susmulkinti ir apkepti 7 min. Sudėti grybus ir kepti pamaišant dar 10 min. Sudėti grietinę, pabarstyti druska ir pipirais. Užvirinti padažą, pabarstyti petražolėmis, pakaitinti dar minutę ir nuimti nuo ugnies.
  5. Užvirti puode vandenį, porcijomis sudėti virtinukus ir virti, kol iškils į paviršių. Patiekti su grybų padažu, galima pabarstyti parmezano sūriu.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Pure Passion Kokteilis
ankstesnis
Pure Passion Kokteilis
Blyneliai su grybų įdaru
sekantis
Blyneliai su grybų įdaru
Pure Passion Kokteilis
ankstesnis
Pure Passion Kokteilis
Blyneliai su grybų įdaru
sekantis
Blyneliai su grybų įdaru

Parašyti Savo Komentarą