0 0
Blyneliai su grybų įdaru

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
150g Miltų
350ml Pieno
2 Kiaušinis (-iai/-ių)
2 šaukštai Cukraus
1 šaukštas Aliejaus
5g Sausų Mielių
300g Sviežių Grybų
pagal skonį Druskos
1 šaukštas Sviesto
2 Svogūnai (-as/-ų)
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Blyneliai su grybų įdaru

Savybės:
  • Su Grybais
  • Su Miltais
  • Su Pienu
  • Su Svogūnais
Virtuvė:
  • Porcijos 2
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Pašildykite 50 ml pieno ir sumaišykite jame kiaušinių trynius, cukrų, druską ir prieš tai gerai ištrintas mieles. Išplakite ir sumaišykite su likusiu pienu. Pamažu, nuolat kruopščiai maišant suberkite miltus.
  2. Paskiausiai sukrėskite gerai išplaktus kiaušinių baltymus ir aliejų.
    Į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi pilkite po samtį tešlos ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  3. Paruoškite įdarą. Pievagrybius ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepinkite svieste, pagardinkite druska ir pipirais.
  4. Svogūno laiškus kelioms sekundėms panardinkite į verdantį vandenį.
  5. Į blyno vidurį dėkite šaukštą grybų įdaro, kraštus suimkite ir per vidurį suriškite svogūno laišku tarsi krepšelį.
  6. Patiekite su grietine.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Moliūgų virtinukai su grybų padažu
ankstesnis
Moliūgų virtinukai su grybų padažu
Naminiai saldainiai „Karvutė“
sekantis
Naminiai saldainiai „Karvutė“
Moliūgų virtinukai su grybų padažu
ankstesnis
Moliūgų virtinukai su grybų padažu
Naminiai saldainiai „Karvutė“
sekantis
Naminiai saldainiai „Karvutė“

Parašyti Savo Komentarą