0 0
Moliūgų ir voveraičių sriuba

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

250g Moliugų
100g Morkų
100g Voveraičių
20g Svogūnų
2 skiltelės Česnako
50ml Riebios Grietinės
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Moliūgų ir voveraičių sriuba

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Grybais
  • Su Moliūgais
  • Su Morkomis
  • Su Svogūnais
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • 20min
  • Paprastas

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Supjaustykite morkas ir moliūgus ir išvirkite juos atskiruose puoduose pasūdytame vandenyje. Nuvalytas voveraites taip pat apvirkite 15 min.
  2. Išvirusias daržoves ir voveraites (kelias palikite papuošimui) sudėkite į maišytuvą, įpilkite šiek tiek moliūgų ir morkų nuoviro.
  3. Supilkite grietinėlę, pridėkite pipirų ir viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
  4. Trintą sriubą supilkite į puodą ir užvirkite, tuomet nukelkite nuo ugnies. Papuoškite sriubą žalumynais ir voveraitėmis.
  5. Valgykite sriubą su duonos ir sūrio skrebučiais (ant duonos riekelių užbarstykite tarkuoto sūrio ir apkepkite jas 5 min. orkaitėje).

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Bulvių košė su kalendra
ankstesnis
Bulvių košė su kalendra
Espresso Martini Kokteilis
sekantis
Espresso Martini Kokteilis
Bulvių košė su kalendra
ankstesnis
Bulvių košė su kalendra
Espresso Martini Kokteilis
sekantis
Espresso Martini Kokteilis

Parašyti Savo Komentarą