Jums reikės:
-
2 stiklinės Migdolų Miltų
-
4 Kiaušinių Baltymų
-
2 stiklinės Cukraus Pudros
-
1 stiklinė Cukraus
-
0.5 šaukštelio Vanilės Ekstrakto
-
0.5 šaukštelio Migdolų Ekstrakto
Paruošimo būdas
- Plakdami kiaušinių baltymus po truputį berkite cukrų ir plakite iki gražios vientisos, blizgančios masės.
- Tuomet supilkite migdolų bei vanilės esencijas ir atsargiai išmaišykite.
- Į baltymų masę suberkite migdolų miltus, cukraus pudrą ir atsargiai pamaišykite.
- Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos suformuokite morengus ir juos palikite 60–80 min., kad masė sukietėtų.
- Tada dėkite į įkaitintą iki 150 °C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 10 min.