0 0
Migdoliniai morengai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

2 stiklinės Migdolų Miltų
4 Kiaušinių Baltymų
2 stiklinės Cukraus Pudros
1 stiklinė Cukraus
0.5 šaukštelio Vanilės Ekstrakto
0.5 šaukštelio Migdolų Ekstrakto

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Migdoliniai morengai

Savybės:
  • Saldu
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Veganiškas
  • Vegetariškas
  • 100min
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Plakdami kiaušinių baltymus po truputį berkite cukrų ir plakite iki gražios vientisos, blizgančios masės.
  2. Tuomet supilkite migdolų bei vanilės esencijas ir atsargiai išmaišykite.
  3. Į baltymų masę suberkite migdolų miltus, cukraus pudrą ir atsargiai pamaišykite.
  4. Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos suformuokite morengus ir juos palikite 60–80 min., kad masė sukietėtų.
  5. Tada dėkite į įkaitintą iki 150 °C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 10 min.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Duonos gira
ankstesnis
Duonos gira
Kiaušinienė paprikų rėmeliuose
sekantis
Kiaušinienė paprikų rėmeliuose
Duonos gira
ankstesnis
Duonos gira
Kiaušinienė paprikų rėmeliuose
sekantis
Kiaušinienė paprikų rėmeliuose

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here