0 0
Mieliniai blynai su morkomis

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

200g Aukščiausios rūšies kvietinių miltų
250ml Vandens
2 šaukšteliai Sausų Mielių
2 šaukšteliai Cukraus
1 Morka
1 šaukštelis Cinamono (malto)
2 šaukšteliai Vanilinio Cukraus
3 šaukšteliai Aliejaus kepimui

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Mieliniai blynai su morkomis

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Miltais
  • Su Morkomis
  • Veganiškas
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Paprastas

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Miltus persijokite, sumaišykite su cukrumi ir druska bei sausomis mielėmis. Į šiltą vandenį nuolat maišant supilkite miltų masę. Tešlą uždenkite servetėle ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų (apie1val.)
  2. Morką nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite smulkia trintuve. Kai tešla pakils, įmaišykite sutarkuotas morkas.
  3. Keptuvę įkaitinkite, įpilkite aliejaus ir šaukštu dėkite tešlą. Blynus apkepinkite aliejuje iš abiejų pusių, kol įgaus šviesiai rusvą spalvą. Svarbu, kad blynai spėtų pilnai iškepti. Iškepusius blynus sudėkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejaus perteklius. Iškepusius blynus galima pabarstyti cukraus pudra arba cukrumi.
  4. Patarimas. Mieles galite naudoti ir šviežias. Tuomet jas reikės sutrinti su šaukštu cukraus ir dviem šaukštais pieno.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Folijoje keptos bulvės su šonine ir česnakais
ankstesnis
Folijoje keptos bulvės su šonine ir česnakais
Koldūnai su varške
sekantis
Koldūnai su varške
Folijoje keptos bulvės su šonine ir česnakais
ankstesnis
Folijoje keptos bulvės su šonine ir česnakais
Koldūnai su varške
sekantis
Koldūnai su varške

Parašyti Savo Komentarą