0 0
Lavašas su pievagrybių sūrio kiaušininių

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

1 Lavašas (-ai)
400g Pievagrybių
1 pakuotė Fermentinio Sūrio
2 Virti Kiaušiniai
Sauja Marinuoti Kaparėliai
2 nedidelių Svogūnai (-as/-ų)
Pagal skonį Druskos
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Pagal skonį Majonezo

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Lavašas su pievagrybių sūrio kiaušininių

ir kaparėlių įdaru

Savybės:
  • Su Grybais
  • Su Kiaušiniais
  • Su Sūriu
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Svogūnus supjaustome kubeliais.
  2. Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.
  3. Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, beriame pievagrybius ir taip pat apkepiname, beriame smulkintus kaparėlius, pabarstome druska, pipirais ir viską min. dar pakepame.
  4. Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu.
  5. Lavaša padaliname į 2 dalis. Lavašą ištepame mūsų įdaru ir atsargiai susukame, suvyniuojame į maistinę plevelę ir dedame porai val. į šaldytuvą (galima laikyti pernakt).
  6. Išėmus gražiai supjaustome.

Recepto autorius: Jelenos Maisto Blogas

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Spagečiai su jūros gėrybėmis
ankstesnis
Spagečiai su jūros gėrybėmis
sekantis
Migdolų pieno ir trešnių kokteilis
Spagečiai su jūros gėrybėmis
ankstesnis
Spagečiai su jūros gėrybėmis
sekantis
Migdolų pieno ir trešnių kokteilis

Parašyti Savo Komentarą