Jums reikės:
-
400g Kiaulienos Nugarinės
-
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
-
1 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
Pagal skonį Druskos
-
Kepimui Aliejaus
Paruošimo būdas
- Nulupkite ir sutarkuokite česnako skilteles
- Dubenėlyje česnako skilteles sumaišykite su majonezu bei palikite pastovėti
- Tuomet mėsą supjaustykite į penkis griežinėlius, maždaug po 80 gramų svorio. Kiekvieną jų išmuškite mėsos muštuku
- Ištepame pasiruoštu česnakiniu majonezu bei palikite maždaug 15-30 minučių pasimarinuoti
- Tada kiaušinį išplakite dubenėlyje. Maltus džiuvesėlius sumaišykite su druska bei suberkite į lėkštę
- Kiekvieną muštos mėsos gabalėlį apteptą česnakiniu majonezu pamirkykite į kiaušinio plakinį bei apvoliokite džiuvesėliuose
- Šitaip paruoštus kiaulienos karbonadus kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje po maždaug 5-7 minutes iš abiejų pusių
- Pateikti su pasirinktu garnyru