0 0
Jautienos troškinys su džiovintomis slyvomis

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

500g Jautienos
1 Morkos
1 Svogūno
1 Petražolės Šaknų
100g Džiovintų Slyvų
1 šaukštas Pomidorų Pastos
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Jautienos troškinys su džiovintomis slyvomis

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Jautiena
  • Su Mėsa
  • Su Morkomis
  • Su Slyvomis
  • Su Svogūnais
  • Su Vaisiais/Uogomis
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Jautieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Morkas ir petražolės šaknį nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūno galvutes nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite vieną šaukštą lydyto sviesto ir jame porcijomis iš visų pusių ant stiprios ugnies apkepinkite jautienos gabalėlius, kol šie gražiai apskrus. Apkepintus jautienos gabalėlius sudėkite į dubenį.
  3. Toje pačioje keptuvėje likusiame lydytame svieste apkepinkite paruoštas daržoves. Supilkite pomidorų pastą ir lengvai pakepinkite. Į kepamas daržoves suberkite jautienos gabalėlius.
  4. Į keptuvę su jautiena ir daržovėmis įpilkite nedidelį kiekį vandens arba mėsos sultinio, įberkite druskos bei maltų juodųjų pipirų. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite jautieną ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
  5. Džiovintas slyvas kruopščiai nuplaukite, suberkite į keptuvę su jautiena ir daržovėmis ir troškinkite dar apie 20 minučių.
  6. Patiekalą papuoškite šviežiais žalumynais.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Tequila Surprise Kokteilis
ankstesnis
Tequila Surprise Kokteilis
Grikių košė su pievagrybiais
sekantis
Grikių košė su pievagrybiais
Tequila Surprise Kokteilis
ankstesnis
Tequila Surprise Kokteilis
Grikių košė su pievagrybiais
sekantis
Grikių košė su pievagrybiais

Parašyti Savo Komentarą