0 0
Grybų apkepas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
220g Pievagrybių
1 Svogūnai (-as/-ų)
3 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
3 stiklinės Rudų Virtų Ryžių
2 Kiaušinis (-iai/-ių)
1 stiklinė Varškės
0.5 stiklinės Grietinės
1/3 Tarkuoto Parmezano Sūrio
0.5 šaukštelio Druskos
pagal skonį Paletrūnų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Grybų apkepas

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Grybais
  • Su Kiaušiniais
  • Su Sūriu
  • Su Svogūnais
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Porcijos 8
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Vidutinio dydžio kepimo indą patepkite alyvų aliejumi arba sviestu, atidėkite. Alyvų aliejuje patroškinkite grybus, pabarstytus druska. Kaitinkite, kol išsiskirs skystis ir grybai kiek paruduos.
  2. Sudėkite svogūnus ir kepkite dar keturias-penkias minutes arba kol svogūnai taps perregimi. Suberkite česnaką, kepkite dar minutę, nuimkite nuo ugnies. Sudėkite ryžius ir gerai išmaišykite.
  3. Kitame inde sumaišykite kiaušinius, varškę, grietinę ir druską. Dideliame dubenyje sumaišykite ryžių ir varškės mišinį, viską sudėkite į kepimo indą.
  4. Pabarstykite dviem trečdaliais parmezano, uždenkite folija ir kepkite pusvalandį. Nuimkite foliją ir kepkite dar dvidešimt ar trisdešimt minučių. Pabarstykite peletrūnu ir likusiu parmezanu, patiekite.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Daržovių lazanija
ankstesnis
Mountain Bramble kokteilis
sekantis
Mountain Bramble kokteilis
Daržovių lazanija
ankstesnis
Mountain Bramble kokteilis
sekantis
Mountain Bramble kokteilis

Parašyti Savo Komentarą