0 0
Greitas kopūstų pyragas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

450g Šviežių Kopustų
3 Kiaušinis (-iai/-ių)
2 šaukštai Sviesto
1 šaukštelis Aliejaus
250ml Kefyro
140g Miltų
0.5 šaukštelio Sodos
50ml Grietinėlės
2 šaukšteliai Druskos Tešlai
pagal skonį Druskos
pagal skonį Kmynų
pagal skonį Krapų
pagal skonį Šviežių Petražolių

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Greitas kopūstų pyragas

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Kiaušiniais
  • Su Kopūstais
  • Su Miltais
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Paruošiame tešlą: dideliame dubenyje šakute išmaišome kiaušinį su druska, suberiame sodą (negesiname). Dabar galima įpilti stiklinę kefyro, po šaukštą maišant berti miltus.
  2. Kopūstus supjaustome smulkiais šiaudeliais, pasūdome ir sumaigome rankomis. Sudedame žalumynus. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, sudedame kopūstus ir kepiname kartkartėmis įpildami šiek tiek vandens, kad kopūstai nepridegtų. Įmušame kiaušinį ir išmaišome.
  3. 24 cm pyrago formą sutepame aliejumi, įpilame mažesnę pusę tešlos į formą, ant viršaus sudedame kopūstinį įdarą. Uždedame likusia tešla. Pabarstome sviesto gabalėliais. Kepame įkaitintoje iki 190 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Kepti pomidorai su parmezanu
ankstesnis
Kepti pomidorai su parmezanu
Šaltalankių trauktinė
sekantis
Šaltalankių trauktinė
Kepti pomidorai su parmezanu
ankstesnis
Kepti pomidorai su parmezanu
Šaltalankių trauktinė
sekantis
Šaltalankių trauktinė

Parašyti Savo Komentarą