0 0
Šaltalankių trauktinė

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Šaltalankių trauktinė

Savybės:
  • Gėrimai Alkoholiniai
  • Su Degtine
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Šaltalankius nuplaukite, nusausinkite. Dideliame inde uogas lengvai sumaigykite.
  2. Tada į užpiltinei skirtą indą sudėkite šaltalankio uogas, ten pat sudėkite ir griežinėliais supjaustytas žaliąsias citrinas.
  3. Supilkite degtinę ir cukraus sirupą. Gerai išmaišykite ar suplakite – tada sandariai uždarykite.
  4. Gėrimą skanauti galima po 1-2 savaičių. Rekomenduojama patiekti atšaldytą.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Greitas kopūstų pyragas
ankstesnis
Greitas kopūstų pyragas
Bazilikų šerbetas
sekantis
Bazilikų šerbetas
Greitas kopūstų pyragas
ankstesnis
Greitas kopūstų pyragas
Bazilikų šerbetas
sekantis
Bazilikų šerbetas

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here