0 0
Bazilikų šerbetas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Bazilikų šerbetas

Savybės:
  • Saldu
  • Su Kiaušiniais
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Smulkiai sutrinkite šviežio baziliko lapus su cukrumi. Baziliką su cukrumi užpilkite vandeniu ir dar kartą pertrinkite smulkintuvu.
  2. Supilkite masę į puodą (geriausiai tinka vandens vonelė), pastatykite ant ugnies ir maišykite su šluotele. Kai masė pasieks 60 laipsnių, įmuškite kiaušinio baltymą ir plakite toliau.
  3. Įkaitus iki 85 laipsnių, nuimkite nuo ugnies ir greitai atšaldykite puodo turinį iki 4 laipsnių, tada supilkite citrinos sultis.
  4. Palikite masę bręsti per naktį, o vėliau suplakite su naminiu ledų gaminimo aparatu pagal gamintojo instrukciją.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Šaltalankių trauktinė
ankstesnis
Šaltalankių trauktinė
Sokoladiniai bananu ledai ant pagaliuko
sekantis
Šokoladiniai bananų ledai ant pagaliuko
Šaltalankių trauktinė
ankstesnis
Šaltalankių trauktinė
Sokoladiniai bananu ledai ant pagaliuko
sekantis
Šokoladiniai bananų ledai ant pagaliuko

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here