0 0
Burokėlių sriuba su fetos sūriu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

4 Burokėlių
1 skiltelė Česnako
500g Pomidorų
1 Svogūno
500ml Jautienos Sultinio
125g Fetos Sūrio
2 šaukštai Alyvuogių Aliejus
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Burokėlių sriuba su fetos sūriu

Savybės:
  • Su Burokėliais
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Pomidorais
  • Su Sūriu
  • Su Svogūnais
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Pomidorus supjaustykite pusiau. Išdėliokite ant kepimo skardos, apipilkite aliejumi ir apibarstykite smulkintu česnaku.
  2. Kepkite 190 laipsnių karščio orkaitėje apie pusvalandį.
  3. Kai pomidorai pravės, nuimkite jų odelę ir išimkite sėklas. Likusią dalį pertrinkite per sietelį.
  4. Troškintuve įkaitinkite aliejų ir apkepinkite pjaustytą svogūną.
  5. Suberkite tarkuotus burokėlius, supilkite sultinį ir kaitinkite, kol užvirs.
  6. Pagardinkite druska ir maltais pipirais. Virkite maždaug dešimt minučių, kol suminkštės burokėliai.
  7. Į sriubą supilkite pomidorų tyrę. Užvirkite ir pilstykite į dubenėlius. Į kiekvieną įdėkite po gabalėlį fetos.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Bulviniai kukuliai su juodos duonos įdaru
ankstesnis
Bulviniai kukuliai su juodos duonos įdaru
Niujorkietiškas sūrio pyragas
sekantis
Niujorkietiškas sūrio pyragas
Bulviniai kukuliai su juodos duonos įdaru
ankstesnis
Bulviniai kukuliai su juodos duonos įdaru
Niujorkietiškas sūrio pyragas
sekantis
Niujorkietiškas sūrio pyragas

Parašyti Savo Komentarą