0 0
Braškinis tortas su sausainiais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
500g Braškė (-ės/-ių)
500g Liesos Varškės
100g Cukraus Pudros
150ml Apelsinų Sulčių
250g Biskvitinių Sausainių
2 šaukštai Kakavos
200ml Riebios Grietinėlės
žiupsnelis Mėtų Lapeliai smulkintų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Braškinis tortas su sausainiais

Savybės:
  • Saldu
  • Su Braškėmis
  • Su Vaisiais/Uogomis
  • Šventiniai
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • 70min
  • Porcijos 10
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Braškes nuplaukite, apdžiovinkite. Kelias uogas pasilikite papuošimui, likusias susmulkinkite. Suberkite į jas 50 g cukraus pudros ir maišytuvu sutrinkite iki tyrelės.
  2. Sudėkite į varškę likusius 50 g cukraus pudros ir įpilkite 20 ml apelsinų sulčių. Išplakite grietinėlę, sukrėskite į varškės masę ir išmaišykite. 2/3 kremo sumaišykite su trintomis braškėmis.
  3. Sausainius sulaužykite gabaliukais, apšlakstykite likusiomis apelsinų sultimis. Pusę sausainių sudėkite ant formos dugno. Supilkite braškinį kremą. Išdėliokite likusius sausainius.
  4. Ant viršaus užpilkite likusį trečdalį varškės kremo. Peiliu palyginkite viršų. Apibarstykite kakava ir dėkite į šaldytuvą 2 val.
  5. Papuoškite mėtų lapeliais ir braškių puselėmis.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
ankstesnis
Saldi Sangrija
sekantis
Kalakutienos šašlykas
ankstesnis
Saldi Sangrija
sekantis
Kalakutienos šašlykas

Parašyti Savo Komentarą