1 0
Bananų duona

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredientai

375ml Miltų
2 šaukšteliai Kepimo Miltelių
0.5 šaukštelio Sodos
125g Tirpinto Sviesto
125g Cukraus
125g Rudojo Cukraus
2 Kiaušinis (-iai/-ių)
3 Bananas (-ai/-ų) gerai prinokę
pora saujų Graikinių Riešutų

Pažymėti Receptą

Turite prisijungti arba užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Bananų duona

Savybės:
  • Saldu
  • Su Bananais
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Su Riešutais
  • Su Vaisiais/Uogomis
  • Vegetariškas
  • Vidutinis

Ingredientai

Paruošimo Būdas

Dalintis
  1. Pradžioje į didesnį dubenį persijojame miltus, kepimo miltelius bei maistinę sodą. Tada kitame dubenyje sumaišome abiejų rūšių cukrų.
  2. Ištirpintą sviestą pilame ant cukraus bei gerai išplakame. Po vieną įmušame abu kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakdamos.
  3. Tuomet šakute sutriname gerai prinokusius bananus. Bananų masę įmaišome į cukraus bei kiaušinių plakinį, suberiame susmulkintus graikinius riešutus.
  4. Po to skystą masę po truputį, nuolatos maišydamos, supilame į miltus. Maišome tik tol, kol dings miltai. Svarbu nepermaišome.
  5. Kepimo indą patepame su sviestu, pabarstome miltais, supilame tešlą.
  6. Bananų duoną kepame iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 60-90 minučių. Ar kepinys jau iškepęs patikriname mediniu pagaliuku. Jei kepant duonelės viršus ima pernelyg staigiai rusti, viršų pridengiame folija.

Spurgis

Recepto Atsiliepimai

Šis receptas dar neturi atsiliepimų, būkite pirmas!
Grietininiai vafliai su cinamonu
ankstesnis
Grietininiai vafliai su cinamonu
Bulvių ir varškės kukuliai
sekantis
Bulvių ir varškės kukuliai
Grietininiai vafliai su cinamonu
ankstesnis
Grietininiai vafliai su cinamonu
Bulvių ir varškės kukuliai
sekantis
Bulvių ir varškės kukuliai

Komentuoti