Jums reikės:
-
100g Juodojo Šokolado
-
3 Kiaušinių
-
140g Sviesto
-
160g Cukraus
-
150g Miltų
-
1 šaukštelis Kepimo Miltelių
-
4 šaukštai Cukraus
-
1 Apelsino
Paruošimo būdas
- Apelsinus su visa žievele užpilkite cukrumi ir pusantros valandos virkite ant nekaitrios viryklės.
- Kai atvės, perpjaukite, išimkite kauliukus ir trintuvu sutrinkite į vientisą masę.
- 8 – 10 centimetrų skersmens formeles patepkite sviestu, pabarstykite miltais.
- Šokoladą su sviestu ištirpinkite dubenyje įstatytame į indą su karštu vandeniu.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180-ies laipsnių.
- Baltymus atskirkite nuo trynių, Išplakite trynius su 50 gramų cukraus, kol pabals.
- Baltymus išplakite su likusiu cukrumi iki kietos putos.
- Į išplaktus trynius sudėkite apelsinų piurė, išmaišykite.
- Supilkite šokoladą su sviestu, suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius.
- Šią masę sumaišykite su išplaktais baltymais.
- Išpilstykite masę į formeles.
- Užpildykite tris ketvirtadalius formelių. Kepkite pusę valandos.