0 0
Kūčiukai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

250g Miltų
7g Sausų Mielių
130ml Šilto vandens
50g Cukraus
2 šaukštai Aguonų
2 šaukštai Aliejaus
žiupsnelis Druskos

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Kūčiukai

Savybės:
  • Su Miltais
  • Šventiniai
  • Veganiškas
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Aguonas užpilame verdančiu vandeniu, paliekame kelias minutes pravėsti, o tada supilame į arbatos sietelį, kad skystis nutekėtų.
  2. Mieles sumaišome su cukrumi ir užpilame šiltu vandeniu.
  3. Paliekame kamabrio temperatūroje apie 10 minučių, kad viskas suputotų, tada įmaišome aguonas ir aliejų.
  4. Suberiame visus miltus ir žiupsnelį druskos.
  5. Rankomis minkome tešlą apie 10-15 minučių, padedame į lengvai riebalais pateptą dubenį ir apdengiame maistine plėvele.
  6. Po valandos, kai tešla gerokai pakyla, rankomis formuojame mažojo piršto storio dešreles, pjaustome mažyčiais gabalėliais (nes kepant išsipūs) ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
  7. Jei orkaitė turi tokią funkciją, nustatome, kad keptų tik iš viršaus ir įkaitiname iki 200 laipsnių. Jei orkaitė tokios funkcijos neturi, arba yra dujinė – kepame kūčiukus 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Šokoladinis pudingas per 15 min
ankstesnis
Šokoladinis pudingas per 15 min
Šokoladinis pyragas su Rududu įdaru
sekantis
Šokoladinis pyragas su Rududu įdaru
Šokoladinis pudingas per 15 min
ankstesnis
Šokoladinis pudingas per 15 min
Šokoladinis pyragas su Rududu įdaru
sekantis
Šokoladinis pyragas su Rududu įdaru

Parašyti Savo Komentarą