0 0
Grikių košė su pievagrybiais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
1 stiklinė Grikių
200g Pievagrybių
1 Svogūno
1 Morkos
1 šaukštelio Sviesto
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Grikių košė su pievagrybiais

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Grybais
  • Su Morkomis
  • Su Svogūnais
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • 40min
  • Porcijos 2
  • Paprastas

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Grikius nuplaukite, užplikykite verdančiu vandeniu, suberkite druską, uždenkite puodą ir palikite ant pačios mažiausios kaitros 20 minučių.
  2. Svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite burokine trintuve ir apkepkite svieste.
  3. Pabaigoje sudėkite susmulkintus pievagrybius. Pakepinkite kelias minutes, pagardinkite druska ir pipirais.
  4. Daržoves sumaišykite su išvirusiais grikiais, uždenkite puodą ir palikite 10 minučių.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Jautienos troškinys su džiovintomis slyvomis
ankstesnis
Jautienos troškinys su džiovintomis slyvomis
Varškėčiai su bananais ir abrikosais
sekantis
Varškėčiai su bananais ir abrikosais
Jautienos troškinys su džiovintomis slyvomis
ankstesnis
Jautienos troškinys su džiovintomis slyvomis
Varškėčiai su bananais ir abrikosais
sekantis
Varškėčiai su bananais ir abrikosais

Parašyti Savo Komentarą