Jums reikės:
-
1 Antis
-
4 Svogūnai
-
3 šaukštai Aliejaus
-
2 stiklinės Balto Saldaus Vyno
-
1 šaukštas Pomidorų Pastos
-
3 šaukštai Grietinės
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Išdarinėtą antį supjaustykite, įtrinkite druska bei pipirais ir apkepinkite aliejuje. Antį dėkite į troškintuvą.
- Keptuvėje pakepinkite svogūnus, suberkite juos š troškintuvą šalia anties. Supilkite pomidorų tyrę, vyną, uždenkite ir troškinkite maždaug valandą, kol mėsa suminkštės ir lengvai atsiskirs nuo kaulo. Baigiant troškinti supilkite grietinę.
- Patiekite su virtomis bulvėmis arba ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.