Jums reikės:
-
600g Jautienos
-
2 Svogūnai (-as/-ų)
-
750g Bulvių
-
1 Salieras
-
3 Morkos
-
1 Poras
-
pagal skonį Šviežių Petražolių
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Džiovintos Paprikos
Paruošimo būdas
- Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus supjaustykite smulkiai, nuluptas bulves ir salierus supjaustykite kubeliais, morkas stambiais griežinėliais, porą – plonais žiedais. Pirmiausia pavirkite mėsą, tada sudėkite bulves, po to likusias daržoves.
- Ant silpnos ugnies sriuba turi virti apie pusantros valandos. Baigiant virti pasūdykite ir pagardinkite paprikos milteliais. Kai sriuba bus išvirus, suberkite į ją smulkintas petražoles.