0 0
Ryžiai su imbieru

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
1 stiklinė Ilgagrūdžių Ryžių
1 Raudonas Čilis (-iai/-ių)
3 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
1 šaukštas Šviežio Imbiero (-ų)
2 Svogūnai (-as/-ų)
450ml Vištienos Sultinio
4 šaukštai Aliejaus
Žiupsnelis Kalendros
1 šaukštas Sojos Padažo
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Ryžiai su imbieru

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Svogūnais
Virtuvė:
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Stiklinę ilgagrūdžių ryžių užpilkite vandeniu ir palikite 30-iai minučių. Tuomet vandenį nupilkite ir palikite valandai. 3 skilteles česnako, vieną žalią čili pipirą ir 2 centimetrų ilgio nuluptą imbiero šaknį smulkiai supjaustykite.
  2. 2 didelius svogūnus nulupkite, supjaustykite žiedais ir 5-7 minutes kepkite augaliniame aliejuje. Suberkite smulkintą česnaką, dar truputį pakepkite.
  3. Į keptuvę su svogūnais suberkite ryžius, maišydami kepkite, kol ryžiai pasidarys permatomi.
  4. Tuomet į keptuvę supilkite 450 mililitrų vištienos sultinio arba vandens, sudėkite imbierą, čili pipirą, pagardinkite kalendra ir druska. Leiskite užvirti, tuomet sumažinkite ugnį, keptuvę uždenkite ir troškinkite apie 20 minučių.
  5. Kai ryžiai bus paruošti, juos dar galite paskaninti sojos padažu. Ryžių ir imbiero garnyras paruoštas.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
ankstesnis
Kanelės
Vokiška tiršta sriuba „Pichelštainer“
sekantis
Vokiška tiršta sriuba „Pichelštainer“
ankstesnis
Kanelės
Vokiška tiršta sriuba „Pichelštainer“
sekantis
Vokiška tiršta sriuba „Pichelštainer“

Parašyti Savo Komentarą