0 0
Kepti pomidorai su parmezanu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
4 Pomidoras (-ai/-ų)
1/4 stiklinės Parmezano Sūrio
žiupsnelis Raudonėlių (Džiovintų)
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
4 šaukštai Alyvuogių Aliejaus

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Kepti pomidorai su parmezanu

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Pomidorais
  • Su Sūriu
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • 25min
  • Porcijos 4
  • Paprastas

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.
  2. Pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite pusiau (horizontaliai). Puseles išdėliokite kepimo popieriumi išklotoje kepimo skardoje.
  3. Kiekvieną puselę gausiai pabarstykite tarkuotu parmezanu, raudonėliu, druska nei pipirais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite, kol pomidorai suminkštės – maždaug 15 minučių.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Makaronai su grybais
ankstesnis
Makaronai su grybais
Greitas kopūstų pyragas
sekantis
Greitas kopūstų pyragas
Makaronai su grybais
ankstesnis
Makaronai su grybais
Greitas kopūstų pyragas
sekantis
Greitas kopūstų pyragas

Parašyti Savo Komentarą