Jums reikės:
-
600g Miltų
-
1 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
1 šaukštelis Kepimo Sodos
-
300ml Kefyro
-
žiupnelis Druskos
-
500g Braškė (-ės/-ių)
-
100g Cukraus
Paruošimo būdas
- Į lėkštę persijokite miltus su soda ir druska. Centre padarykite įdubimą, įmuškite ten kiaušinį, pamažu pildami kefyrą užmaišykite tešlą.
- Pasidėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo. Minkykite, kol tešlą nustos lipti prie rankų. Tada iškočiokite 0,7 cm storio lakštą. Stikline išpjaukite apskritimus.
- Ant kiekvieno apskritimo uždėkite uogų, apibarstykite cukrumi ir užsukite virtinius. Virkite garuose 7 – 8 min.