Jums reikės:
-
500g Braškė (-ės/-ių)
-
500g Liesos Varškės
-
100g Cukraus Pudros
-
150ml Apelsinų Sulčių
-
250g Biskvitinių Sausainių
-
2 šaukštai Kakavos
-
200ml Riebios Grietinėlės
-
žiupsnelis Mėtų Lapeliaismulkintų
Paruošimo būdas
- Braškes nuplaukite, apdžiovinkite. Kelias uogas pasilikite papuošimui, likusias susmulkinkite. Suberkite į jas 50 g cukraus pudros ir maišytuvu sutrinkite iki tyrelės.
- Sudėkite į varškę likusius 50 g cukraus pudros ir įpilkite 20 ml apelsinų sulčių. Išplakite grietinėlę, sukrėskite į varškės masę ir išmaišykite. 2/3 kremo sumaišykite su trintomis braškėmis.
- Sausainius sulaužykite gabaliukais, apšlakstykite likusiomis apelsinų sultimis. Pusę sausainių sudėkite ant formos dugno. Supilkite braškinį kremą. Išdėliokite likusius sausainius.
- Ant viršaus užpilkite likusį trečdalį varškės kremo. Peiliu palyginkite viršų. Apibarstykite kakava ir dėkite į šaldytuvą 2 val.
- Papuoškite mėtų lapeliais ir braškių puselėmis.