Jums reikės:
- 
                                          150g Miltų
- 
                                          350ml Pieno
- 
                                          2 Kiaušinis (-iai/-ių)
- 
                                          2 šaukštai Cukraus
- 
                                          1 šaukštas Aliejaus
- 
                                          5g Sausų Mielių
- 
                                          300g Sviežių Grybų
- 
                                          pagal skonį Druskos
- 
                                          1 šaukštas Sviesto
- 
                                          2 Svogūnai (-as/-ų)
- 
                                          pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Pašildykite 50 ml pieno ir sumaišykite jame kiaušinių trynius, cukrų, druską ir prieš tai gerai ištrintas mieles. Išplakite ir sumaišykite su likusiu pienu. Pamažu, nuolat kruopščiai maišant suberkite miltus.
- Paskiausiai sukrėskite gerai išplaktus kiaušinių baltymus ir aliejų.
 Į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi pilkite po samtį tešlos ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
- Paruoškite įdarą. Pievagrybius ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepinkite svieste, pagardinkite druska ir pipirais.
- Svogūno laiškus kelioms sekundėms panardinkite į verdantį vandenį.
- Į blyno vidurį dėkite šaukštą grybų įdaro, kraštus suimkite ir per vidurį suriškite svogūno laišku tarsi krepšelį.
- Patiekite su grietine.










 
                 
                



