Jums reikės:
-
1.5 stiklinės Miltų
-
1 stiklinės Grietinės
-
1 stiklinės Pieno
-
2 šaukštai Aliejaus
-
2 šaukštai Rudojo Cukraus
-
2 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
1 šaukštelis Sodos
-
1.5 šaukštelis Kepimo Miltelių
-
1 šaukštelis Cinamono (malto)
-
1/4 šaukštelio Druskos
Paruošimo būdas
- Pirmiausia įkaitiname vaflinę.
- Viename dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, sodą, druską, cukrų bei cinamoną.
- Kitame sumaišome pieną, grietinę, kiaušinius bei aliejų.
- Supilame grietinės mišinį į miltų mišinį ir išmaišome. Tešla gaunasi skystoka.
- Kepame vaflius vaflinėje kaip įprasta, tik nepadauginame tešlos, nes jį vaflinėje kepdama nemenkai kils.
- Patiekiame su mėgstamomis uogomis ir plakta grietinėle.