Jums reikės:
-
1 rišulėlis Sviežių Krapų
-
1 Svogūnai (-as/-ų)
-
300g Lašišos Filė
-
30g Sviesto
-
1/8 litro Balto Vyno
-
1/8 litro Grietinėlės
-
1/8 litro Žuvies Sultinio
-
Pagal skonį Druskos
-
Pagal skonį Maltų Baltujų Pipirų
-
120g Krevečių
-
300g MakaronųTaglierini
Paruošimo būdas
- Svogūną nulupkite, krapus nuplaukite ir nusausinkite. Abu produktus sukapokite, krapus atidėkite į šalį.
- Lašišą supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite sviestą, apkepinkite svogūnus, sudėkite lašišą, trumpai pakepinkite, supilkite baltąjį vyną, žuvies sultinį ir grietinėlę.
- Pabarstykite druska, pipirais ir sudėkite krevetes. 2-3 minutes patroškinkite. Suberkite krapus.
- Makaronus apie 8 minutes pavirkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens, nukoškite ir iškart patiekite su lašiša ir krevetėmis.