Jums reikės:
-
1 Lavašas (-ai)
-
400g Pievagrybių
-
1 pakuotė Fermentinio Sūrio
-
2 Virti Kiaušiniai
-
Sauja Marinuoti Kaparėliai
-
2 nedidelių Svogūnai (-as/-ų)
-
Pagal skonį Druskos
-
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
-
Pagal skonį Majonezo
Paruošimo būdas
- Svogūnus supjaustome kubeliais.
- Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.
- Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, beriame pievagrybius ir taip pat apkepiname, beriame smulkintus kaparėlius, pabarstome druska, pipirais ir viską min. dar pakepame.
- Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu.
- Lavaša padaliname į 2 dalis. Lavašą ištepame mūsų įdaru ir atsargiai susukame, suvyniuojame į maistinę plevelę ir dedame porai val. į šaldytuvą (galima laikyti pernakt).
- Išėmus gražiai supjaustome.
Recepto autorius: Jelenos Maisto Blogas