Jums reikės:
-
Tešla
-
20g Mielių
-
250ml Vandens
-
2 šaukštai Alyvuogių Aliejaus
-
Pusė šaukštelio Druskos
-
700-800ml Aukščiausios rūšies kvietinių miltų
-
Viršus
-
1 šaukštas Alyvuogių Aliejaus
-
2-3 Vištienos Filė
-
Patepti pagrindą Marinaros Padažo
-
1 Raudonas Svogūnas (-ai/-ų)
-
1 Raudonoji Paprika (-os/-ų)
-
1 Geltonoji Paprika
-
1 mažas indelis Konservuotų Ananasų
-
400g tarkuoto Mocarela Sūrio
-
1 šaukštelis Raudonėlių (Džiovintų)jei svieži, dėkite vieną šaukštą
Paruošimo būdas
Mieles ištirpinkite šiltokame vandenyje. Įpilkite aliejaus, įberkite druskos ir miltų. Gerai išmaišykite, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite 30-40 minučių, kad tešla pakiltų. Svogūną supjaustykite griežinėliais, paprikas – juostelėmis. Nusunkite konservuotus ananasus. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir apkepkite kubeliais supjaustytą vištienos filė.
Steps
1
Done
50min
|
ParuošimasMieles ištirpinkite šiltokame vandenyje. Įpilkite aliejaus, įberkite druskos ir miltų. Gerai išmaišykite, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite 30-40 minučių, kad tešla pakiltų. Svogūną supjaustykite griežinėliais, paprikas – juostelėmis. Nusunkite konservuotus ananasus. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir apkepkite kubeliais supjaustytą vištienos filė. |
2
Done
35min
|
GaminimasOrkaitę įkaitinkite iki 225° C temperatūros. Tešlą iškočiokite ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Aptepkite padažu. Uždėkite svogūno, ananasų, paprikų ir vištienos gabalėlius. Apibarstykite raudonėliais ir sūriu. Tegu pastovi 10 minučių, kad dar iškiltų. Kepkite 15 minučių. Papuoškite šviežiais raudonėliais ir patiekite. |