Mieles ištrinkite su šaukštu cukraus. Pieną pašildykite ir sumaišykite su mielėmis. Suberkite pusę kiekio miltų, išmaišykite, apibarstykite miltais ir pastatykite dubenį šiltai (galima virš puodo su šiltu vandeniu), uždengę švariu...
Paimkite stačiakampę 30 ir 20 cm kepimo formą, ištepkite ją sviestu, išklokite kepimo popieriumi, kad kraštai kiek išsikištų į išorę. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Nuo ananasų nupilkite sirupą, pasilikite...
Persijojau miltus. Kiaušinius lengvai sumaišykite, tik tam, kad trynys ir baltymas susijungtų. Įberkite šiek tiek druskos, ji šiek tiek suskystina išplaktą masę ir tada ją lengviau perkošti per sietelį. Aš...
Bananus nulupkite ir perpjaukite skersai į dvi dalis. Į kiekvieną puselę įsmeikite po pagaliuką. Sudėkite ant padėklo, uždenkite plėvele ir įdėkite į šaldiklį, kad sustingtų (maždaug 3 val). Suberkite riešutus...
Smulkiai sutrinkite šviežio baziliko lapus su cukrumi. Baziliką su cukrumi užpilkite vandeniu ir dar kartą pertrinkite smulkintuvu. Supilkite masę į puodą (geriausiai tinka vandens vonelė), pastatykite ant ugnies ir maišykite...
Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu. Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės. Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys...
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Sviestu ištepkite kepimo formą ir išklokite ją sviestiniu popieriumi. Išsijokite miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Suberkite riešutus ir atidėkite. Įmaišykite smulkiai supjaustytas datules į...
Sumaišykite sutrupintus traškius sausainius, 1 šaukštelį cukraus ir lydytą sviestą. Paskirstykite masę ant kepimo formos (diametras – daugiausiai 22 cm) dugno ir kraštų, ant viršaus sudėkite avietes. Išplakite sūrį iki...
Iš cukraus ir vandens paruošiamas sirupas. Atvėsintu juo užpilami nuplauti šermukšnių vaisiai. Verdama ant lėtos ugnies, kol suminkštės. Uogienė išpilstoma į stiklainius ir sandariai uždaroma.
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika