Jums reikės:
-
150g Cukraus
-
2 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
50ml Pieno
-
250g Rikotos Sūrio
-
100g Sviesto
-
4 šaukšteliai Maltų Migdolų
-
300g Miltų
-
1 šaukštelis Kepimo Miltelių
-
1 šaukštelis Cukraus Pudros
-
100g Juodujų Serbentų
Paruošimo būdas
- Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu. Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės.
- Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai aukščio. Ant viršaus įspauskite serbentų.
- Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 min. iškepusius keksiukus išimkite iš formelių, sudėkite į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra.