0 0
Keksiukai su serbentais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
150g Cukraus
2 Kiaušinis (-iai/-ių)
50ml Pieno
250g Rikotos Sūrio
100g Sviesto
4 šaukšteliai Maltų Migdolų
300g Miltų
1 šaukštelis Kepimo Miltelių
1 šaukštelis Cukraus Pudros
100g Juodujų Serbentų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Keksiukai su serbentais

Savybės:
  • Saldu
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Su Riešutais
  • Su Sūriu
  • Su Vaisiais/Uogomis
Virtuvė:
  • 25min
  • Porcijos 6
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu. Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės.
  2. Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai aukščio. Ant viršaus įspauskite serbentų.
  3. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 min. iškepusius keksiukus išimkite iš formelių, sudėkite į lėkštę ir apibarstykite cukraus pudra.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
ankstesnis
Kokteilis Vodka Russian
Kokteilis Aperol Spritz
sekantis
Aperol Spritz Kokteilis
ankstesnis
Kokteilis Vodka Russian
Kokteilis Aperol Spritz
sekantis
Aperol Spritz Kokteilis

Parašyti Savo Komentarą