Jums reikės:
-
2 Žuvies Filė
-
2 šaukštai Džiūvesėlių
-
2 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
pusė Cukinija (-os/-ų)didelės
-
3 šaukštai Manų Kruopų
-
1 Morkos (-ų)
-
1 Svogūnai (-as/-ų)
-
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
-
pagal skonį Krapų
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, pabarstome druskos ir paliekame 10 min., kad išsiskirtų sultys.
- Žuvį supjaustome labai smulkiai. Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome. Gerai nuspaudžiame cukinijas (man liko didelė sauja cukinijos).
- Sumaišome visus produktus. Paliekame 10 min., kad išbrinktų manai. Formuojame kotletukus ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda.
Recepto autorius: Jurgittos Receptai