0 0
Vištos krūtinėlė su parmezanu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Vištos krūtinėlė su parmezanu

Savybės:
  • Su Kiaušiniais
  • Su Mėsa
  • Su Miltais
  • Su Sūriu
  • Su Vištiena
Virtuvė:
  • 60min
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Lėkštėje sumaišykite džiūvėsėlius ir tarkuotą parmezaną. Kiaušinius išplakite. Į kitą lėkštę supilkite miltus.
  2. Vištos krūtinėles išmuškite, pagardinkite druska bei pipirais. Tada apvoliokite miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose su sūriu.
  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištos krūtinėles, apie 8 minutes, kol mėsa pasidengs auksaspalve plutele. Padėkite ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės.
  4. Į didelį kepimo indą supilkite pomidorų padažą. Ant jo suguldykite vištos krūtinėles, ant viršaus sudėkite griežinėliais pjaustytą mocarelą ir pabarstykite tarkuotu parmezanu. Įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 15-20 minučių. Patiekite su virtomis daržovėmis.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Belgiškas pyragas su ananasais
ankstesnis
Belgiškas pyragas su ananasais
Bandelės su obuoliais
sekantis
Belgiškas pyragas su ananasais
ankstesnis
Belgiškas pyragas su ananasais
Bandelės su obuoliais
sekantis

Parašyti Savo Komentarą