0 0
Vištienos sparneliai sezamų padaže

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
500g Vištienos Sparneliai
4 šaukštai Sojų Padažo
1 šaukštelis Medaus
1 skiltelė Česnako
1 šaukštas su kaupu Sezamo Sėklų
Pagal skonį Druskos

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Vištienos sparneliai sezamų padaže

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Medumi
  • Su Vištiena
Virtuvė:
  • 15min
  • Porcijos 2
  • Paprastas

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis

1. Iš pradžių vištienos sparnelius perpjauname į tris dalis, užberiame žiupsnelį druskos, išmaišome (druskos daug nededame, nes iškeptų sparnelių skonis turi būti saldokas).
2. Tuomet įkaitintame aliejuje iš abejų pusių apkepame sparnelius, išimame iškepusius sparnelius į lėkštę, alieju po sparnelių kepimo išpilame bei sudedame į keptuvę sojos, medaus ir sutarkuoto česnako mišinį, pakepame maždaug 30 sekundžių, kol sutirštės. Tada sudedame vėl vištienos sparnelius, užberiame sezamus bei maišydamos pakepame, kol padažas bus tąsus, apie 30 sekundžių.

Rekomenduojame valgyti su virtais ryžiais.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
ankstesnis
Migdolų pieno ir trešnių kokteilis
Kokteilis Blueberry-Mojito
sekantis
Kokteilis Blueberry Mojito
ankstesnis
Migdolų pieno ir trešnių kokteilis
Kokteilis Blueberry-Mojito
sekantis
Kokteilis Blueberry Mojito

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here