0 0
Virtų bulvių didžkukuliai su virta mėsa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

10 Bulvių
2 šaukštai Bulvių Krakmolo
1 Kiaušinio
200g Faršo
1 Svogūno
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Virtų bulvių didžkukuliai su virta mėsa

Savybės:
  • Su Bulvėmis
  • Su Daržovėmis
  • Su Kiaušiniais
  • Su Mėsa
  • Su Svogūnais
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Bulves išvirkite ir sumalkite.
  2. Įmuškite kiaušinį, įberkite krakmolo, druskos ir viską gerai išminkykite.
  3. Virtą mėsą sumalkite, sudėkite pakepintą svogūną, įberkite druskos, pipirų.
  4. Toliau gaminkite kaip tradicinius didžkukulius.
  5. Virkite 5 min. Išvirusius didžkukulius pakepinkite, paskaninkite spirgučiais ir grietine.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Pikantiška daržovių sriuba su kiauliena
ankstesnis
Pikantiška daržovių sriuba su kiauliena
Birus mėsos įdaras cepelinams
sekantis
Birus mėsos įdaras cepelinams
Pikantiška daržovių sriuba su kiauliena
ankstesnis
Pikantiška daržovių sriuba su kiauliena
Birus mėsos įdaras cepelinams
sekantis
Birus mėsos įdaras cepelinams

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here