0 0
Sorų ir moliūgų košė

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

1 stiklinė Sorų Kruopų
0.5kg Moliugų
3 stiklinės Pieno
4 šaukšteliai Sviesto
žiupsnelis Druskos

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Sorų ir moliūgų košė

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Moliūgais
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Sorų kruopas gerai išplaukite iš pradžių šiltame, o paskui karštame vandenyje, kad košė nebūtų karstelėjusio skonio.
  2. Moliūgą nulupkite, pašalinkite sėklas ir supjaustykite smulkiais kubeliais.
  3. Šiuos kubelius sudėkite į karštą pieną, įberkite druskos ir užvirkite.
  4. Tuomet suberkite kruopas ir virkite ant labai mažos ugnies 30–40 min.
  5. Kai košė sutirštės, puodą sandariai uždenkite ir įstatykite į šiltą orkaitę, kad košė išbrinktų.
  6. Galima ir šiltai įvynioti puodą su koše.
  7. Patiekite su sviestu.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Svarainių cukrinukai
ankstesnis
Svarainių cukrinukai
Rosemary Blue Kokteilis
sekantis
Rosemary Blue Kokteilis
Svarainių cukrinukai
ankstesnis
Svarainių cukrinukai
Rosemary Blue Kokteilis
sekantis
Rosemary Blue Kokteilis

Parašyti Savo Komentarą