0 0
Savojos kopūstų balandėliai su kiauliena

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Savojos kopūstų balandėliai su kiauliena

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Kalakutiena
  • Su Kiaušiniais
  • Su Kopūstais
  • Su Mėsa
  • Su Obuoliais
  • Su Svogūnais
  • Su Vaisiais/Uogomis
Virtuvė:
  • 50min
  • Porcijos 8
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Kopūsto lapus nupjaustykite. Nuo kiekvieno lapo nupjaukite kietąją dalį prie kopūsto šerdies. Blanširuokite lapus pasūdytame vandenyje.
  2. Supjaustykite obuolį, kiaulienos kumpį, svogūną, susmulkinkite šalavijus. Viską 3 – 5 min. pakepinkite keptuvėje su nedideliu kiekiu augalinio aliejaus. Sudėkite faršą ir kepkite dar 5 – 10 min. Pasūdykite, įberkite pipirų.
  3. Lengvai suplakite kiaušinius ir supilkite į keptuvę, išmaišykite, nukelkite keptuvę nuo ugnies.
  4. Į kiekvieną kopūsto lapą įvyniokite šiek tiek įdaro. Sudėkite balandėlius į kepimo formą, įpilkite daržovių sultinio, kad jis apsemtų balandėlius maždaug 1 cm.
  5. Uždenkite kepimo formą aliuminio folija. Pašaukite ją į 200 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite 20 min.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Vieno kąsnio sumuštiniai su rūkyta žuvimi
ankstesnis
Vieno kąsnio sumuštiniai su rūkyta žuvimi
Egzotiška kava
sekantis
Egzotiška kava
Vieno kąsnio sumuštiniai su rūkyta žuvimi
ankstesnis
Vieno kąsnio sumuštiniai su rūkyta žuvimi
Egzotiška kava
sekantis
Egzotiška kava

Parašyti Savo Komentarą