Jums reikės:
-
1 Svogūnai (-as/-ų)
-
4 Pomidoras (-ai/-ų)
-
4 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
pagal skonį Svogūnų Laiškų
-
skiltelė Česnakas (-ai/-ų)
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame odeles. Supjaustome kubeliais.
- Svogūną smulkiai supjaustome, pakepame aliejuje, kol suminkštėja.
- Beriame pomidorus, smulkintą česnaką, druską, pipirus ir maišydami pakepame, kol pomidorai visai suminkštėja ir išgaruoja susidaręs skystis.
- Tada padarome mentele 4 duobutes ir įmušame kiaušinius.
- Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
- Uždengę dangčiu pakepame, kol sutvirtėja baltymas. Skanaus!
Recepto autorius: Jurgittos Receptai