Jums reikės:
-
500g Kiaulienos Kaulų
-
2l Vandens
-
0.5l Raugintų KopustųDėkite daugiau jei norite tirštesnės sriubos
-
1 Morkos (-ų)
-
1 Svogūnai (-as/-ų)
-
1 šaukštas Sviesto
-
3-4 šaukštai Pomidorų Padažo
-
2-3 Lauro Lapas (-ai/-ų)
-
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Pirmiausia į puodą pilkite vandenį, dėkite mėsą, raugintus kopūstus, prieskonius, užvirinkite ir virkite maždaug 60 minučių.
- Tuomet keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite šlakelį augalinio aliejaus.
- Riebalus įkaitinkite ir juose pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir stambia tarka sutarkuotą morką.
- Tada keptuvės turinį sukrėskite į puodą ir virkite dar maždaug 20 minučių, kol kopūstai suminkštėja.
- Prieš bebaigiant virti sudėkite pomidorų padažą.
- Šią raugintų kopūstų sriuba itin skanu patiekti su bulvėmis, kurios išvirtos su lupena.