0 0
Raugintų kopūstų sriuba

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

500g Kiaulienos Kaulų
2l Vandens
0.5l Raugintų Kopustų Dėkite daugiau jei norite tirštesnės sriubos
1 Morkos (-ų)
1 Svogūnai (-as/-ų)
1 šaukštas Sviesto
3-4 šaukštai Pomidorų Padažo
2-3 Lauro Lapas (-ai/-ų)
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Raugintų kopūstų sriuba

Su kiauliena

Savybės:
  • Su Kiauliena
  • Su Kopūstais
  • Su Svogūnais
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Pirmiausia į puodą pilkite vandenį, dėkite mėsą, raugintus kopūstus, prieskonius, užvirinkite ir virkite maždaug 60 minučių.
  2. Tuomet keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įpilkite šlakelį augalinio aliejaus.
  3. Riebalus įkaitinkite ir juose pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir stambia tarka sutarkuotą morką.
  4. Tada keptuvės turinį sukrėskite į puodą ir virkite dar maždaug 20 minučių, kol kopūstai suminkštėja.
  5. Prieš bebaigiant virti sudėkite pomidorų padažą.
  6. Šią raugintų kopūstų sriuba itin skanu patiekti su bulvėmis, kurios išvirtos su lupena.

 

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Žaliasis padažas
ankstesnis
Žaliasis padažas
Kesadilijos su šokoladu ir bananais
sekantis
Kesadilijos su šokoladu ir bananais
Žaliasis padažas
ankstesnis
Žaliasis padažas
Kesadilijos su šokoladu ir bananais
sekantis
Kesadilijos su šokoladu ir bananais

Parašyti Savo Komentarą