0 0
Žaliasis padažas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

100g Šviežių Bazilikų
2 šaukštai Kedro Riešutų
3 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
4 šaukštai Parmezano Sūrio
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Žaliasis padažas

Tradicinis

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Riešutais
  • Su Sūriu
  • Vegetariškas

Tradinis žaliasis padažas gaminamas iš bazilikų, česnakų, alyvuogių aliejaus, kedrų riešutų ir parmezano sūrio.

  • Paprastas

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis

Kedrų riešutus pakaitinkite, kol pagels. Česnako skilteles sutrinkite, sumaišykite su smulkintis bazilikais, įpilkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus ir sumaišykite, kad masė būtų vientisa (galima virtuviniu kombainu). Maišydami po truputį supilkite likusį aliejų. Įmaišykite tarkuotą parmezano sūrį ir pagardinkite juodaisiais pipirais.

 

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Salotos su cukinija
ankstesnis
Salotos su cukinija
Raugintų kopūstų sriuba
sekantis
Raugintų kopūstų sriuba
Salotos su cukinija
ankstesnis
Salotos su cukinija
Raugintų kopūstų sriuba
sekantis
Raugintų kopūstų sriuba

Parašyti Savo Komentarą