0 0
Marinara padažas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
3 šaukštai Alyvuogių Aliejaus
1 Raudonas Svogūnas (-ai/-ų)
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
400g Pomidoras (-ai/-ų) švieži arba konservuoti pomidorai be odelių savose sultyse
1 šaukštelis Bazilikų (džiovintų) 2 šaukštai šviežiai susmulkintų
1 šaukštelis Cukraus
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
1/2 šaukštelio Druskos

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Marinara padažas

Klasikinis picų padažas

Virtuvė:
  • 35min
  • Porcijos 2
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Puode storu dugnu įkaitinkite aliejų, truputį apkepinkite susmulkintą svogūną ir česnako skilteles.
  2. Šviežių pomidorų odelę įpjaukite kryžmai ir juos trumpam panardinkite į verdantį vandenį. Nuvarvinkite skystį, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite. Jei renkatės konservuotus pomidorus, juos susmulkinkite.
  3. Pomidorų masę pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis (šviežias berkite tik baigdami gaminti), uždenkite ir pavirkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių. Jei yra didelių pomidorų gabalėlių, padažą sutrinkite trintuvu.
  4. Pagardinkite druska, cukrumi ir juodaisiais pipirais. Suberkite šviežias prieskonines žoleles.
  5. Padažo užteks porai dydelių picų

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Manų košės blyneliai
ankstesnis
Manų košės blyneliai
Balto Vyno Sangria
sekantis
Balto Vyno Sangria
Manų košės blyneliai
ankstesnis
Manų košės blyneliai
Balto Vyno Sangria
sekantis
Balto Vyno Sangria

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here