0 0
Prancūziški blyneliai Crepe

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

2 stiklinės Miltų
3 šaukštai Cukraus
3 Kiaušinių
3 Kiaušinių Trynių
6 šaukštai Sviesto
1.5 stiklinės Pieno
3 šaukštai Brendžio
žiupsnelis Druskos

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Prancūziški blyneliai Crepe

Savybės:
  • Saldu
  • Su Brendžiu
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis

1. Sumaišykite cukrų, miltus ir druską.

2. Suplakite kiaušinius ir trynius.

3. Įpilkite pusę cukraus, miltų ir druskos mišinio į kiaušinius ir sumaišykite iki vientisos masės, vėliau supilkite antrą pusę ir vėl sumaišykite.

4. Maišydami paeiliui į tešlą pilkite pašildytą pieną, brendį ir ištirpintą sviestą.

5. Paruoštą tešlą palikite 4-6 valandoms.

6. Kepkite ant lengvai sviestu išteptos keptuvės. Vienam blyneliui pilkite 2 šaukštus tešlos. Kepkite apie dvi minutes, arba kol švelniai paruduos ir apvertę dar vieną minutę.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Sluoksniuotos bandelės su uogiene
ankstesnis
Sluoksniuotos bandelės su uogiene
Screwdriver kokteilis
sekantis
Screwdriver kokteilis
Sluoksniuotos bandelės su uogiene
ankstesnis
Sluoksniuotos bandelės su uogiene
Screwdriver kokteilis
sekantis
Screwdriver kokteilis

Parašyti Savo Komentarą