Jums reikės:
-
2 stiklinės Miltų
-
3 šaukštai Cukraus
-
3 Kiaušinių
-
3 Kiaušinių Trynių
-
6 šaukštai Sviesto
-
1.5 stiklinės Pieno
-
3 šaukštai Brendžio
-
žiupsnelis Druskos
Paruošimo būdas
1. Sumaišykite cukrų, miltus ir druską.
2. Suplakite kiaušinius ir trynius.
3. Įpilkite pusę cukraus, miltų ir druskos mišinio į kiaušinius ir sumaišykite iki vientisos masės, vėliau supilkite antrą pusę ir vėl sumaišykite.
4. Maišydami paeiliui į tešlą pilkite pašildytą pieną, brendį ir ištirpintą sviestą.
5. Paruoštą tešlą palikite 4-6 valandoms.
6. Kepkite ant lengvai sviestu išteptos keptuvės. Vienam blyneliui pilkite 2 šaukštus tešlos. Kepkite apie dvi minutes, arba kol švelniai paruduos ir apvertę dar vieną minutę.