0 0
Paprasti Belgiški vafliai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
4 stiklinės Miltų
3 Kiaušinis (-iai/-ių)
600ml Pieno
200g Sviesto
0.5 stiklinės Cukraus
žiupsnelis Druskos
2 šaukšteliai Vanilinio Cukraus

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Paprasti Belgiški vafliai

Savybės:
  • Saldu
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Su Pienu
  • 95min
  • Porcijos 8
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Nedideliame dubenyje mieles sumaišykite su 50 ml šilto pieno. Palikite stovėti maždaug 10 minučių.
  2. Dideliame dubenyje kartu išplakite kiaušinių trynius, 50 ml šilto pieno ir ištirpintą sviestą. Į šią masę supilkite pastovėjusias mieles, cukrų, druską ir vanilę. Supilkite likusius 500 ml pieno pakaitomis su miltais, užbaigiama turi būti miltais.
  3. Iki stangrumo išplakite kiaušinių baltymus, paskui juos atsargiai įmaišykite į bendrą tešlą. Dubenį sandariai uždenkite maistine plėvele. Padėkite į šiltą vietą ir leiskite pakilti, kol tešlos tūris padidės dvigubai. Tai užims maždaug valandą.
  4. Įkaitinkite vaflinę. Ištepkite ją aliejumi ir į vaflinės vidurį supilkite maždaug 1/2 puodelio tešlos (arba tiek, kiek rekomenduoja gamintojas). Uždarykite dangtį ir kepkite, kol nustos virsti garai ir vaflis pasidarys auksinio rudo atspalvio.
  5. Patiekite iš karto arba laikykite šiltai 200 laipsnių orkaitėje.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Pica su pomidorais ir bazilikais
ankstesnis
Pica su pomidorais ir bazilikais
Gaivios Arbūzo ir fetos salotos
sekantis
Gaivios Arbūzo ir fetos salotos
Pica su pomidorais ir bazilikais
ankstesnis
Pica su pomidorais ir bazilikais
Gaivios Arbūzo ir fetos salotos
sekantis
Gaivios Arbūzo ir fetos salotos

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here