0 0
Naminiai vyšnių ledai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

1kg Vyšnių
400ml Grietinėlės riebios
100g Cukraus Pudros
4 Kiaušinis (-iai/-ių)
200g Vaflių

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Naminiai vyšnių ledai

Savybės:
  • Saldu
  • Su Vaisiais/Uogomis
  • Su Vyšniomis
Virtuvė:
  • 510min
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Atidėkite į šalį maždaug 50 gramų vyšnių. Likusias supilkite į puodą, kaitinkite ant vidutinės ugnies, atsargiai supilkite grietinėlę ir 50 gramų cukraus pudros, išmaišykite. Leiskite masei užvirti – pavirkite maždaug 5 minutes, kol vyšnios suminkštės. Nukelkite masę nuo ugnies ir susmulkinkite trintuvu, tuomet perkoškite.
  2. Truputį karštos vyšnių masės įliekite į indą su kiaušinių tryniais, gerai išmaišykite ir supilkite į likusią vyšnių masę. Kaitinkite ant vidutinės ugnies maždaug 5 minutes, kol masė pradės standėti. Nukelkite nuo ugnies, dar kartą perkoškite ir leiskite masei atvėsti.
  3. Iki standžių putų išplakite kiaušinių baltymus, tuomet įmaišykite likusius 50 gramų cukraus –atsargiai maišydamos. Masė turėtų priminti skutimosi putas. Trečdalį baltymų įmaišykite į atvėsusį vyšnių kremą, gerai išmaišykite – procedūrą pakartokite su likusiais baltymais.
  4. Susiraskite stačiakampio formos skardą, į ją supilkite ledų masę, uždenkite kepimo folija ir trims valandoms padėkite į šaldiklį, kol pradės stingti. Tuomet į ledus atsargiai įmaišykite likusias vyšnias. Ledus šaldiklyje palikite dar mažiausiai 8 valandoms. Pagamintus ledus supjaustykite riekelėmis, patiekite su šviežiomis uogomis ir vafliais.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Džiovintų obuolių arbata
ankstesnis
Džiovintų obuolių arbata
Šaltalankių ir kavos drebučiai
sekantis
Šaltalankių ir kavos drebučiai
Džiovintų obuolių arbata
ankstesnis
Džiovintų obuolių arbata
Šaltalankių ir kavos drebučiai
sekantis
Šaltalankių ir kavos drebučiai

Parašyti Savo Komentarą